Fixa laddplats

Den bästa laddplatsen är bilens ordinarie parkeringsplats – att ladda under natten är enkelt och bekvämt. För dig som vill köpa elbil uppstår frågor om vad som krävs, vad det kostar och hur du ska gå tillväga för att installera en laddplats.

Allt fler småhusägare installerar laddplatser. Har du eget garage, carport eller parkering intill husvägg är det oftast enkelt att fixa laddplats. I Steg för steg-guiden nedan får du hjälp steg med vad du bör tänka på vid inköp och installation av laddplatser med normalladding till småhus. Tyvärr har vi inte hunnit uppdatera den med information om det nya stödet för laddstationer ännu. Läs istället mer om stödet via länken längst ned på sidan.

Informationskvällar i november 2018

I november anordnade vi sex informationskvällar på olika platser i Stockholms län om hur småhusägare kan gå tillväga för att fixa laddplatser. Längst ner på denna sida hittar du presentationen och annat material från kvällen, bland länktipsen finns en inspelad version av presentationen att lyssna och titta på. Observera att ladda-hemma-stödet inte går att söka under 2019, läs mer på Naturvårdverkets hemsida. Flmen nedan är en inspelad version av presentationen att titta och lyssna på.

 

Senast uppdaterad: 2019-09-23

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Page feedback

Page feedback

  • Posted on: 2019-06-28
  • By: Chas

TACK FÖR DIN MEDVERKAN

Berätta hur vi kan göra den här sidan bättre. Dina synpunkter är värdefulla för oss och din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Tyvärr kan vi inte svara på dina synpunkter här. Om du har en fråga som du vill ha svar på kan du gå via kontaktinformation.

Senast uppdaterad: 2019-06-28

Page Like