BRF & Samfällighet

Medlemmar i en bostadsrättsförening eller en samfällighet har ofta en del gemensam energianvändning och därmed gemensamma energikostnader.

I vissa bostadsrättsföreningar har de boende ett gemensamt uppvärmningssystem. Alla medlemmar betalar då kostnaden för uppvärmning och varmvatten genom en avgift eller hyra, men bekostar vanligtvis sin hushållselanvändning direkt. I andra fall har de boende egna uppvärmningssystem, och den gemensamma energianvändningen utgörs då av exempelvis gemensamma garage, andra lokaler eller gatubelysning.

Under lägenhet finns information om gemensam uppvärmning, fastighetsel, aktuella stöd och annan information som är riktad till flerbostadhus men som i många fall även passar en förening med småhusägare.

Senast uppdaterad: 2016-07-13

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Page feedback

Page feedback

  • Posted on: 2019-06-28
  • By: Chas

TACK FÖR DIN MEDVERKAN

Berätta hur vi kan göra den här sidan bättre. Dina synpunkter är värdefulla för oss och din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Tyvärr kan vi inte svara på dina synpunkter här. Om du har en fråga som du vill ha svar på kan du gå via kontaktinformation.

Senast uppdaterad: 2019-06-28

Page Like