Fixa laddplats

Den bästa laddplatsen är bilens ordinarie parkeringsplats – att ladda under natten är enkelt och bekvämt. För dig som bor i lägenhet och vill köpa elbil uppstår frågor till fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningens styrelse om vad som krävs, vad det kostar och vem som ska betala.

För att underlätta och hjälpa er på vägen har vi tagit fram guider, mallar och vägledningar om hur ni går tillväga för att installera en laddstation. Dessa finns längst ner på sidan. I menyn till vänster hittar ni goda exempel på bostadsrättsföreningar som redan installerat laddplatser.

Vi har även tagit fram en inspirationsfilm och en instruktionsfilm som du exempelvis kan använda för att visa styrelsen i din förening att det varken är dyrt eller krångligt att installera en laddbox eller laddstolpe.

 

 

 

Informationskvällar i november 2019

I november 2019 anordnades sju informationskvällar runt om i Stockholms län med syfte att hjälpa bostadsrättsföreningar att komma igång med att fixa laddplatser. Du hittar presentationen och annat materal från kvällarna här nedan.

 

Senast uppdaterad: 2020-01-22

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Page feedback

Page feedback

  • Posted on: 2019-06-28
  • By: Chas

TACK FÖR DIN MEDVERKAN

Berätta hur vi kan göra den här sidan bättre. Dina synpunkter är värdefulla för oss och din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Tyvärr kan vi inte svara på dina synpunkter här. Om du har en fråga som du vill ha svar på kan du gå via kontaktinformation.

Senast uppdaterad: 2019-06-28

Page Like