Evenemang

Här uppdaterar vi om olika evenemang som vi håller runt om i Storstockholm. Anmäl dig och dina grannar här nere!
På webben
Kostnadsfritt
Anmäl dig här

Studiecirkel

Studiecirkel för nyblivna husägare

Är du nybliven husägare i Haninge eller Huddinge?

Energi- och klimatrådgivningen i Haninge och Huddinge kommuner bjuder in till en studiecirkel där vi bla diskuterar uppvärmning, isolering, hushållsel och andra energirelaterade frågor som är aktuella för dig som nybliven husägare.

Vi vänder oss framförallt till dig som flyttat till eget hus för första gången och har bott i ditt hus i som längst ca 2 år.

Under tre torsdagar i höst diskuterar vi tillsammans hur systemen i ert hus fungerar, hur ni kan energieffektivisera, hur det funkar med solceller och annat som är bra att veta när man bor i småhus. Det är olika innehåll för alla träffar och för att kunna delta i studiecirkeln behöver du närvara vid alla 3 tillfällen.

 

Tid och datum:

Torsdag 14 oktober kl 18.00 – 19.30

Torsdag 28 oktober kl 18.00 – 19.30

Torsdag 11 november kl 18.00 – 19.30

 

Studiecirkeln är kostnadsfri och genomförs digitalt via Teams. Det går bra att delta via webbläsaren så du behöver inte ha tillgång till Teams på din dator.

Gör din intresseanmälan nu! Platserna är begränsade och anmälan stänger 5 oktober. Urvalet av deltagare baseras på en sammanvägd bedömning av era svar i intresseanmälan. Vi kommer att kontakta dig inom några veckor för att meddela om du fått plats på studiecirkeln.

 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på info@energiradgivningen.se