Fixa laddplats

Den bästa laddplatsen är bilens ordinarie parkeringsplats – att ladda under natten är enkelt och bekvämt. För dig som vill köpa elbil uppstår frågor om vad som krävs, vad det kostar och hur du ska gå tillväga för att installera en laddplats.

Allt fler småhusägare installerar laddplatser. Har du eget garage, carport eller parkering intll husvägg är det oftast enkelt att fixa laddplats. I Steg för steg-guiden nedan får du hjälp steg med vad du bör tänka på vid inköp och installation av laddplatser med normalladding till småhus.

Informationskvällar i november 2018

I november anordnade vi sex informationskvällar på olika platser i Stockholms län om hur småhusägare kan gå tillväga för att fixa laddplatser. Längst ner på denna sida hittar du presentationen och annat material från kvällen, bland länktipsen finns en inspelad version av presentationen att lyssna och titta på. Observera att ladda-hemma-stödet inte går att söka under 2019, läs mer på Naturvårdverkets hemsida. Snart kommer vi även lägga ut en presentation som du kan lyssna på via din dator. Om du vill ha en notis när den ligger ute får du gärna kontakta malin.lindstaf@stockholm.se.

 

Senast uppdaterad: 2019-02-08