Energismart - Tekniska museet

Energi- och klimatrådgivningen har under flera år bjudit in skolklasser till Tekniska museet och utställningen Spelet om energin. Samarbetet med Tekniska museet har hittills varit väldigt lyckat och uppskattat av både elever och lärare.

Ta med klassen till Tekniska Museet och lär dig mer om energi i utställningen Spelet om energin. Tillsammans genomför alla i klassen ett spännande spel där ni testar era kunskaper om energi och miljö. Du kan testa hur vind-, vatten- och vågkraft fungerar eller se hur vanliga val i vardagen påverkar miljön på olika sätt. Energismart är en övningsuppgift som ni gör innan ni går till utställningen och era resultat kommer att redovisas under besöket.

Läs mer om projektet och hur ni bokar besöket på Tekniska muséet i nedanstående länk. Där kan ni också hämta uppgifterna som ska genomföras innan besöket på museet.

Senast uppdaterad: 2016-12-14

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Page feedback

Page feedback

  • Posted on: 2019-06-28
  • By: Chas

TACK FÖR DIN MEDVERKAN

Berätta hur vi kan göra den här sidan bättre. Dina synpunkter är värdefulla för oss och din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Tyvärr kan vi inte svara på dina synpunkter här. Om du har en fråga som du vill ha svar på kan du gå via kontaktinformation.

Senast uppdaterad: 2019-06-28

Page Like